Radioaktiva partiklar hjälper människor

ITF levererar produktionsplattformen för arbetsplatserna

Det här företaget befinner sig i ett skrå av läkemedelsbranschen som inte alla kanske just associerar med läkemedel. Inriktning med betydande resurser i forskning består av att kvalitativt utveckla produkter inom nukleära mediciner, vätskor för kontraströntgen etc…  

nuklearmedecin

Många av våra kunder befinner sig i framkant i sin bransch, när tiden går och kärnverksamheten är framgångsrik kommer man fram till en punkt där behovet att se över sina IT system infinner sig. ITF blev tillfrågad som rådgivare och specialist för att se över behovet av ett nytt system som skulle vara modernt idag men också varaktigt i framtiden, valet föll på Office 365.

Företaget befann sig i en situation där kommunikationsplattformen bestående av ett gammalt föråldrat system behövde förnyas. Det fanns endast ett fåtal individer som behärskar systemet vid eventuella fel, på företaget fanns det bara en. Genom valet av Office 365 har kunden nu en produktivitetsplattform och kan utveckla processer med verktygen i Office 365 som stöder deras sätt att jobba. Man kan snabbt få hjälp av vilket konsultbolag som helst eftersom Office 365 är en standardlösning från Microsoft med bred kompetens tillgänglig på marknaden.

I samband med bytet av mailsystem beslutade man att användarsupporten skulle erhållas av servicedesk på ITF. Systemet var nytt både för företaget och för användarna, ITF:s servicedesk som dagligen jobbar med andra kunder som arbetar i Office 365 kunde snabbt avhjälpa frågor som uppstod i samband med bytet och efter. Migrering och flytt av systemen genomfördes av ITF med minsta möjliga störning på verksamheten och genom att arbeta i projekt kunde varje steg förberedas innan själva genomförandet.

 

Om du vill veta mer kontakta kundansvarig Mattias Veggeti på ITF
Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel: +46 8  635 09 00