Insats på säkerhetsbolag blev början till partnerskap

ITF löser digitaliseringsproblem och fick förtroende att förvalta miljön när avtalet förnyades.

printerBolaget hade stora utmaningar med med sin utskriftsmiljö och ständiga driftsstörningar med sin digitaliseringsmiljö som inefattar skanners, skrivare och kopiering. Till detta finns även verifieringslösningar som var implementerade av tidigare partner men som aldrig fungerat som tänkt.

Företaget är utspritt på många orter runt om i Sverige. När ITF kom i kontakt med kunden fanns ett stort missnöje mot den befintliga partnern som inte fått detta system att fungera som utlovat. ITF fick möjligheten att på kort sikt lösa deras digitalisering och utskriftsmiljö där befintlig partner försökt i nästan ett år att lösa problematiken som fanns. Med en kort konsultinsats från ITF var bolaget uppe i 100% drift och verksamheten kunde flyta på som förut.

Trots detta så valde kunden att vara lojal till sina valdapartner och fortsatte samarbetet avtalstiden ut. När det var dags för en ny upphandling av avtalet kring deras print/digitaliseringsmiljö var kravställningen fokuserad på att hitta en partner som kunde ta ansvar för hela behovsbilden och med intern kompetens på de delar som var rent verksamhetskritiska för bolaget. Ett av kraven på den partner som skulle få fortsatt förtroende var tillgången till nätverk av partners, samt att system för kontroll och återkoppling skulle finnas, där vald partner skulle ansvara för fullt ut.

ITF fick förtroendet att förvalta avtalet de kommande 3 åren, kanske en del av detta förtroende var att vi visat vår kunskap och engagemang vid ovan beskrivna problem.

De senaste 3 åren har ITF och kunden haft ett framgångsrikt samarbete med företaget och i kontinuerliga uppföljningsmöten där fokus riktas på rena driftsfrågor behandlas utmaningar med samsyn och prioritering. Ständigt återkommande punkter är de strategidiskussioner som hela tiden behandlar hur vi kan utveckla varandra i samarbetet. 


Kundansvarig Stefan Lindström på ITF

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel: +46 8  635 09 00