Tjänst

Vår palett av olika tjänster.
Här kan du välja russinen ur kakan.

 

Vi på ITF skiljer på olika former av tjänst. En del av vår organisation består av konsulter som traditionellt kallats tjänst d.v.s försäljning av konsulttimmar på olika uppdrag och längd.
Läs mer om våra konsulttjänster under "Om oss" i menyn ovan.
Det som på senare tid har fått namnet tjänst är de alltmer växande "As a Service" på Engelska som blir på Svenska "som tjänst".
Vi erbjuder kringtjänster i allt som vi säljer och skillnaden mellan tjänst och funktion är enkelt uttryckt, den grad av ansvar som vi tillsammans kommer fram till i det avtal som då tecknas. Vi kan ta ansvar för t.e.x en lagringslösning, där vi ansvarar för att mjukvaran i de olika beståndsdelarna är den senaste tillämpningsbara.
Då har du som kund fortfarande ansvar för hur disksystemet disponeras och har driftansvar utöver det vi ansvarar för.

En stor del av våra tjänster är kopplat till vårt konfigurationscenter och logistik, mer om det kan du också läsa i menyn ovan under "Om Oss".

Att exakt ha en enda betydelse av ordet tjänst tycker vi är att begränsa ordets innebörd, det som vi valt att jämföra engelskans "As a Service" med är våra funktionslösningar, då de mest kan jämföras ansvarsmässigt med varandra.

Fullt ansvar innebär att ta ansvar och inte behöva kontrollera avtalet när något uppstår.
Vi vill jobba pragmatiskt med våra kunder och alltid vara en tillgång och inte en motpart.

 

Läs mer om vårt funktionserbjudande här >>

Läs mer om vårt produktutbud här >>